Wat kunt u met uw eigen Business Plaza?

Business Plaza Nederland heeft door het gehele land vele lokale Business Plaza’s die allen vertegenwoordigd worden door een lokale ondernemer. Want zeg nou zelf, wie kent de lokale markt niet beter dan iemand die in die plaats of regio gevestigd is.

Indien u zich aansluit bij Business Plaza Nederland ontvangt u:

  • een eigen lokale Business Plaza in uw stad/regio
  • dagelijks ondernemersnieuws uit uw regio verzorgd door de redactie op ons hoofdkantoor
  • Tweewekelijks een nieuwsbrief met lokaal nieuws, evenementen, workshops, opdrachten een aanbiedingen.

Daarnaast ontvangt u professionele begeleiding en ondersteuning met marketingmateriaal. En natuurlijk neemt u dan deel aan onze regelmatige bijeenkomsten waar nieuwe ontwikkelingen en ideeën worden gedeeld om uw lokale Plaza verder uit te breiden.

Verdienmodellen

Indien u zich aansluit als lokale manager van een Business Plaza in uw plaats of regio, zijn er diverse manieren om inkomsten te genereren. Naast enkele verdienmodellen met het digitale platform heeft Business Plaza Nederland ook een aantal concepten ontwikkeld.

Membercard / pakketten

Iedere ondernemer uit uw plaats of regio heeft een gratis bedrijfsvermelding op het platform. De ondernemer kan dat profiel  completeren zodat de ondernemer lokaal naamsbekendheid verhoogt.

Een membercard biedt de ondernemer de mogelijkheid om zelf een evenement, workshop, vacature of zelf een aanbieding te plaatsen.  Deze aanbieding is in de vorm van een gratis product of korting voor andere members.

Daarnaast kan de membercard voorzien worden van kortingen op workshops en evenementen. Dat is geheel aan u.

Adverteren / column

Natuurlijk kunt u ondernemers extra onder de aandacht brengen bij mede-ondernemers in uw plaats of regio door tegen zeer schappelijke tarieven te laten adverteren op de website of in de twee-wekelijkse nieuwsbrief.

Wilt u een ondernemer een column beschikbaar stellen? Ook dat behoort tot de standaard mogelijkheden.

Welkom in … koffer

Misschien kent u het nog wel? De Blijde Doos in geval van een aanstaande geboorte….

Business Plaza Nederland heeft de Welkom in … koffer bedacht. Deze koffer biedt ondernemers de mogelijkheid om tegen een gering bedrag van nog geen 10 euro, meegenomen te worden in de koffer. De koffer bevat maximaal 20 bedrijven die op een unieke manier onder de aandacht komen bij ondernemers uit de regio. U als lokale manager komt op deze manier in contact met veel bedrijven uit uw regio.

Golf & Drinks

Business Plaza Nederland is partner van Golf & Drinks, een concept waarbij 8 keer per jaar 80 ondernemers elkaar op de golfbaan leren kennen. Dit keer niet voor een 9-hole of een 18-hole flight, maar op de driving range waar 8 kleine banen zijn gemaakt. Onder het genot van een hapje en drankje met aansluitend een etentje is dit concept in de regio Rotterdam al enkele jaren zeer succesvol.

Dit concept kunt u als onderdeel van uw lokale Plaza meenemen en organiseren met de golfbaan in uw regio. Met natuurlijk een antrekkelijk verdienmodel er aan gekoppeld.

Meer weten of Golf & Drinks, klik hier.

Ik Stel Mij Even Voor

Met het project IkStelMijEvenVoor worden op een unieke manier werkzoekenden aan een baan geholpen. Het project geschiedt in samenwerking met het Werkplein in uw plaats samen met de gemeente en u. Na een voorselectie van werkzoekenden worden deze getraind om de huidige arbeidsmarkt (opnieuw) te betreden.

Het concept is eind 2015 inmiddels succesvol gestart in de regio Rotterdam.

Wilt u meer weten? Kijk hier of neem contact op.

Business Plaza Meeting Day

In ontwikkeling is de Business Plaza Meeting Day. Dit concept ligt straks kant en klaar voor u te wachten om in uw plaats of regio te organiseren. Het is een grootschalig evenement waarbij alle ondernemers uit uw regio worden uitgenodigd om op een unieke manier kennis te kunnen maken. Ook hier geldt dat het motto ‘Zaken doen met je buren’ voor blijft staan.